Nostalgisch duiken bij DuikTeam IJmond.

W
il jij ook eens duiken zoals vroeger?     Bij DuikTeam IJmond kan dat!!

Naar de DuikTeam IJmond website

DuikTeam IJmond is in het bezit van een nostalgisch 'standaardpak' inclusief de bijbehorende pompinstallatie.
De gehele duikinstallatie is in originele en werkende staat. Duiken met het standaardpak geeft je het gevoel om honderd jaar terug te gaan in de tijd. Het pak is uitgerust met communicatie zodat de duiker tijdens de duik in staat is om te communiceren met de duikleider. De duiker wordt voorzien van lucht doormiddel van een hand aangedreven pompinstallatie of perslucht vanuit een cilinder.

Om te kunnen standaardduiken heb je een redelijke conditie nodig en geen last van claustrofobie.Bij DuikTeam IJmond kunnen kleine groepen komen standaardduiken.
Per dag kunnen we een groep van 8 a’ 10 personen onder deskundige begeleiding te water helpen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor diegenen met duikervaring kan er ook gedoken worden met diverse volgelaatsmaskers waarvan een aantal met communicatie zijn uitgerust.

Wil je dit beleven en heb je een groep mensen die willen standaardduiken, schrijf je dan vrijblijvend in met dit  formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.Duikdemonstratie

DuikTeam IJmond verzorgt ook duikdemonstraties op locatie met de standaarduitrusting.
Zo hebben we als publiekstrekker al op diverse nationale en internationale braderieŽn en beursen gestaan.
Ook verzorgen wij demonstraties bij stadsfeesten en festivals. Recent hebben we nog met groot succes het havenfestival in IJmuiden opgeluisterd.

Wil je dat wij ook bij jou langs komen voor het geven van een demonstratie vul dan dit formulier in. Wij nemen dan contact met je op.Wil je meer weten over DuikTeam IJmond, neem dan even een kijkje op hun webpagina.

standaardduiker-5.jpg (24441 bytes)  standaardduiker-7.jpg (20642 bytes) standaardduiker-6.jpg (17905 bytes)

©2003 - RvV - DuikTeam IJmond