De agenda van DuikTeam IJmond

De DTY agenda
Alle leden kunnen een afspraak toevoegen aan de DuikTeam IJmond agenda. Een afspraak kan zijn een vergadering, een duik, een duikweekend, een bardienst, een vuldienst, etc.. In principe kan alles in de agenda worden gezet. Als iedereen alles in de DuikTeam IJmond agenda zet wordt voorkomen dat er bijvoorbeeld dubbele boekingen voor het clubhuis ontstaan.

Afspraak toevoegen
 

  1. Zorg dat je bent ingelogd
  2. Ga naar "voor leden"
  3. Selecteer "afspraak maken" (alleen zichtbaar als je bent ingelogd)
  4. Vul de titel in en eventueel nog een opmerking (bijvoorbeeld een locatie)
  5. Selecteer een begin datum en tijd
  6. Selecteer een eind datum en tijd
  7. Klik op "Opslaan"

De afspraak staat nu in de agenda.

TIP: Zodra je in de pagina bent van een leeg event http://dty.nl/node/add/event dan kan je een bookmark (bladwijzer) van deze pagina maken. Dan kan je de volgende keer direct naar deze pagina toe springen. Erg makkelijk als je veel afspraken wilt toevoegen.

Afspraak wijzigen
Iedere afspraak kan gewijzigd worden door de persoon die de afspraak heeft toegevoegd. Je kunt dus geen afspraak wijzigen die gemaakt is door iemand anders. Als je klikt op een bepaalde afspraak kan je zien wie de afspraak heeft gemaakt.

Afspraak verwijderen
Afspraken kunnen verwijderd worden. Als een afspraak komt te vervallen selecteer dan de desbetreffende afspraak en klik op "bewerken". Onder aan de pagina staat dan een knop met verwijderen. Je kunt alleen maar afspraken verwijderen die van jezelf zijn.