sponsorkliks

DuikTeam IJmond doet mee aan sponsorkliks. Maar wat is dat nu precies?

Iedereen die regelmatig dingen of diensten op Internet koopt kan dat doen via sponsorkliks. Van het aankoop bedrag wordt vervolgens een percentage gesponsord aan DuikTeam IJmond. De aanschaf via Sponsorkliks gaat heel eenvoudig. In plaats van dat je direct naar bijvoorbeeld bol.com gaat, ga je nu via de Sponsorkliks site. Je kan ook op deze pagina op het Sponsorkliks logo klikken. Daarna kies je de winkel waar je wat wilt kopen. Meer is het niet.

 

Wie betaald dat sponsorgeld dan?
Het sponsor geld wordt betaald door het bedrijf waar het product wordt gekocht. Bijvoorbeeld bol.com, wehkamp.nl of thuisbestel.nl.

 

Waarom doen die bedrijven dat?
Om meer klandizie te verkrijgen. Of ze nu klandizie verkrijgen via aanbiedingen, acties of Sponsorkliks is hun om het even.

 

Als ik naar de DuikTeam IJmond Sponsorkliks website ga moet ik een email adres invullen.
Het kan inderdaad zijn dat je een pop-up krijgt met "Bekijk de aankopen van U en andere voor DuikTeam IJmond". Als je dit wil weten kan je je email adres invullen voor deze informatie. Wil je dit niet dan kan je gewoon op het kruisje klikken rechts boven in de pop-up. De pop-up verdwijnt nu.

Moet ik een account hebben bij Sponsorkliks
Nee. Alleen naar de DuikTeam IJmond Sponsorkliks pagina gaan en daar de winkel kiezen waar je iets wilt bestellen. Heel makkelijk en geen gedoe.

 

Als ik een product per sponsorkliks koop, is het dan duurder?
Nee, dezelfde prijs, dezelfde voorwaarden. Je merkt niets van Sponsorkliks. DuikTeam IJmond merkt het echter wel in de clubkas.

 

Hoe werkt het?:

  • Ga naar dty.nl. Klik daar op het "Sponsorkliks" logo
  • Je gaat nu automatisch naar de "Sponsorkliks" site.
  • Klik op de winkel waarbij je iets wil bestellen en ga shoppen zoals je dat normaal ook zou doen.

   

Of gebruik deze link: http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=4698

 

Wat brengt het op voor DuikTeam IJmond?
Dit ligt met name aan de hoeveelheid bestellingen die geplaatst worden. Op de Sponsorkliks pagina van DuikTeam IJmond is per bedrijf te zien welk percentage DuikTeam IJmond krijgt van iedere aankoop. Omdat wij pas zijn begonnen weten wij nog niet precies wat het per maand opbrengt.

 

Ik kom niet op de webpagina van de winkel nadat ik op Sponsorkliks op de winkel heb geklikt
Dit komt omdat er automatisch naar een andere webpagina wordt door gesprongen. In dit geval is de nieuwe webpagina de pagina van de winkel in kwestie. Sommige Internet browser houden dat tegen. Er verschijnt dan een balkje met bijvoorbeeld "toestaan". Door hier op te klikken ga je alsnog door naar de webpagina van de winkel.

 

Moet je lid zijn van DuikTeam IJmond om deze sponsorkliks te kunnen gebruiken?
Nee. Sterker nog. Deel de DuikTeam IJmond sponsorkliks met al je vrienden, familie en vage kennisen. Hoe meer mensen dingen kopen via de DuikTeam IJmond sponsorkliks link des te meer geld levert dit op voor DuikTeam IJmond.

 

Welke winkels zijn aangesloten bij Sponsorkliks
Er zijn veel winkels aangesloten bij Sponsorkliks. In ieder geval alle grote winkels. Er komen ook steeds meer winkels bij. Neem vooral de moeite om eerst naar Sponsorkliks site te gaan voordat je besteld. Er zijn ook websites zoals thuisbestel.nl die meedoen.

 

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Je persoonlijke gegevens blijven bij het bedrijf waar je de aankoop doet. Sponsorkliks krijgt alleen de geanonimiseerde informatie met het bedrag wat gesponsord gaat worden.